Verdikking van de penis

Verdikking van de penis

De grootte van de penis speelt een belangrijke rol in het seksuele leven en de geestelijke gezondheid van de man. Een optimale lengte en dikte van de penis geeft zelfvertrouwen, verhoogt indirect het libido en vermindert daardoor het risico op erectiestoornissen. Een man kan om verschillende redenen een onvoldoende dikte en diameter van de penis hebben. Gelukkig biedt de moderne geneeskunde ons een aantal mogelijkheden om dit probleem aan te pakken en de omtrek van de penis te vergroten. Methoden om de mannelijke penis te vergroten zijn verdeeld in conservatieve en chirurgische. De eerste categorie (het gebruik van pillen, zalven, crèmes, vacuümtherapie) is niet bewezen en bestaat zeker om patiënten te misleiden en te bedriegen (tenzij we het hebben over aangeboren geslachtshormoontekort). Laten we vandaag praten over minimaal invasieve methoden van penisdikte toename in Kiev klinieken die 100% resultaat garanderen.

Volgens klinische studies is de gemiddelde diameter van de penis bij Europeanen 3,3 cm. De amplitude van de penisdiameter varieert van 1,7 cm tot 5,5 cm.

Wanneer moet ik mijn penis breder maken?

Wanneer moet ik mijn penis breder maken?

Een normale penisgrootte is een merkwaardig filosofisch vraagstuk waarover waarschijnlijk al eeuwenlang in alle uithoeken van onze planeet wordt gedebatteerd. Ik adviseer een mannelijke penisvergroting in twee gevallen:

 • Subjectief gezien is een kleine penis een geval waarin de patiënt om persoonlijke redenen ongelukkig is met de breedte van de penis, vooral als dit depressie, onzekerheid en verminderde potentie veroorzaakt.
 • Medische redenen:
  • Klinefelter’s syndroom;
  • Leydig cel hypoplasie;
  • Testosteron tekort;
  • Somatotroop hormoon (groeihormoon) tekort;
  • Congenitaal hypopituitarisme (gebrek aan hypofysefunctie);
  • Andere genetische afwijkingen;
  • Verwondingen aan de penis.

De keuze van de behandelingstactiek hangt af van de oorzaak van de verminderde penisomtrek. Ik neig altijd naar minimaal invasieve procedures voor penisvergroting om de revalidatieperiode voor de patiënt te verkorten. De prijs van een operatie voor penisvergroting hangt af van de gekozen methode.

Penisverdikking met de steigermatrixmethode

Penisverdikking met de steigermatrixmethode

Tot op heden is het inbrengen van de steiger matrix in de penis de meest effectieve techniek en is deze over de hele wereld populair. Maar de chirurg moet uitgebreide ervaring hebben in urogenitale chirurgie om resultaten te bereiken. Collageenverdikking van de penis wordt in verschillende fasen uitgevoerd:

 • Minimale huidincisie met een laser of ultrasone scalpel die geen littekens achterlaat en bloedingen tegenhoudt;
 • Steiger matrix installatie onder de huid;
 • Cosmetische zelf absorberende hechtingen.

De grootte van de steigermatrix wordt individueel gekozen aan de hand van de lengte van de penis. De plaatstructuur wordt vooraf voorzien van de eigen stamcellen van de patiënt, die worden verkregen uit het bloed van de patiënt.

De “steiger matrix” resorbeert gemiddeld ongeveer 6 maanden. Parallel aan dit proces veroorzaken de stamcellen actieve groei van bindweefsel en bloedvaten, die het collageen vervangen.

Hierdoor neemt de dikte van de penis toe met ongeveer 1,5 cm in diameter en 4-5 cm in omtrek. De operatie wordt onder narcose uitgevoerd. De “Steiger matrix”-methode voor penisvergroting vereist geen observatie in het ziekenhuis en de patiënt kan binnen enkele uren na de operatie naar huis. De kosten van een penisvergroting met de “Steigermatrix” beginnen vanaf 68 000 grivnas (exclusief de prijs van de matrix).

“Vreemd genoeg is ongeveer 45% van de mannen ontevreden over de grootte van hun penis. Tegelijkertijd is 85% van de vrouwen volledig tevreden met de lengte en breedte van de penis van hun partner.”

Lipofilling van de penis

Penislipofilling is een andere minimaal invasieve procedure om de dikte van de penis te vergroten. De essentie van penislipofilling is als volgt:

 • Een deel van het vetweefsel wordt uit een ander deel van het lichaam gehaald;
 • Vervolgens wordt het verwerkt op speciale apparatuur;
 • Breng uw eigen vetweefsel onder de huid van de penis in met een injectiespuit, waarbij u de dikte ervan gelijkmatig verhoogt.

De resultaten van lipofilling zijn onmiddellijk zichtbaar, maar er is een subtiliteit aan de procedure: een deel van het vet kan door het immuunsysteem worden geresorbeerd, zodat het eindresultaat na gemiddeld 4 maanden zichtbaar is.

Penisverdikking met hyaluronzuur

Volledig ambulante procedure, die in slechts enkele minuten wordt uitgevoerd. Hyaluronzuur is 100% compatibel met ons lichaam, dus er is vrijwel geen risico van afstoting. Er is echter een risico van verplaatsing van het hyaluronzuur naar de onderste hoek van de penis. Door onderhuidse injectie van hyaluronzuurgel in de penis neemt de dikte ervan toe van 0,5 tot 1,5 cm. De injecties worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving of applicatie-anesthesie.

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.