Wat is de gemiddelde penisgrootte in de wereld – statistieken

Wat is de gemiddelde penisgrootte in de wereld - statistieken

Mannen maken zich vaak zorgen over de grootte van hun penis en vergelijken de lengte en dikte ervan met elkaar. Dit onderwerp is zo actueel geworden dat wetenschappers serieus hebben gekeken naar de gemiddelde penisgrootte in de wereld. Zij zijn tot interessante conclusies gekomen over hoe milieu en cultuur de penislengte bij verschillende nationaliteiten kunnen beïnvloeden.

Statistische gegevens

Statistische gegevens

Uit studies over de hele wereld is gebleken dat de gemiddelde penisgrootte bij negroïde mensen ongeveer 17 cm bedraagt, bij blanken 13 cm en bij mongoloïden 10 cm.

Deze cijfers zijn een gemiddelde. Bij mensen van hetzelfde ras die in verschillende gebieden wonen, kunnen de verschillen groter of kleiner zijn.

Als we kijken naar de penislengte per land, zien we dat China de kleinste penislengte heeft. Veel leden van het mannelijk geslacht in dit land kunnen niet bogen op een mannelijke waardigheid groter dan 9,5 cm. De meerderheid van de inwoners van het land en hun partners zijn echter tevreden met deze maat.

In Azië worden Japanners en Koreanen ook geacht kleine geslachtsorganen te hebben. Wetenschappers schrijven deze eigenaardigheid van de lichaamsbouw toe aan verschillende redenen:

  • Klein van gestalte en bescheiden in vergelijking met andere bewoners van de planeet.
  • De invloed van traditionele maatschappelijke opvattingen die de mogelijkheid van interetnische huwelijken uitsloten.

Deze laatste factor wordt als zeer belangrijk beschouwd omdat hij heeft geleid tot een verarming van de genetische poel van het land. Er is geconstateerd dat Zuidoost-Aziaten die in gemengde huwelijken zijn geboren, een penis hebben die gemiddeld 12,5-13 cm bedraagt.

Maar niet alle inboorlingen van dit deel van de wereld lijden aan onvoldoende mannelijke waardigheid. Tataarse en Kazachse mannen kunnen bijvoorbeeld bogen op een gemiddelde lengte van 13,5 cm. Inwoners van de Kaukasus en Zuidwest-Azië zijn de recordhouders van het continent wat betreft penisgrootte, met een penis van 14,5 centimeter.

Mannen uit Saoedi-Arabië en andere delen van het Midden-Oosten, met een gemiddelde grootte van 15,6 cm, voegen zich bij de groep gelukkige zuiderlingen.

Maar volgens de stereotypen hebben zwarten de langste penissen ter wereld – 20 cm of meer. Meestal blijkt dit feit echter een simpele mythe te zijn, dankzij de regisseurs van pornofilms.

Een deel van de superioriteit van mannen in landen met een zwarte bevolking kan worden verklaard door traditie. In veel stammen wordt bijzondere aandacht besteed aan het lichaam. Naast de verschillende versieringen die in elke gemeenschap worden toegepast, wordt de penis van jongens van jongs af aan kunstmatig vergroot door gewichten aan deze organen te hangen. Maar deze methode om de penis te vergroten heeft negatieve gevolgen – een lange penis heeft een zeer kleine diameter – 5-6 cm.

Europeanen nemen een tussenpositie in tussen Aziaten en Afrikanen.

Hun penissen zijn gemiddeld 13 cm groot. Maar er zijn uitzonderingen: Scandinavische mannen verrassen velen met penissen van wel 17,5 cm.

Wetenschappers zijn geneigd dit verschijnsel toe te schrijven aan de grote lichaamsbouw van het sterke geslacht in die landen, alsmede aan hun grote lengte.

Amerikanen passen, net als de Scandinavische landen, niet in de Europese statistieken, ook al hebben de meesten van hen hun wortels in dat deel van de wereld.

Mannen in de VS hebben penissen die gemiddeld 15-15,5 cm bereiken. De reden hiervoor wordt toegeschreven aan de gemengde huwelijken van de eerste kolonisten uit de Oude Wereld met Aboriginals, die tot veranderingen op genetisch niveau hebben geleid.

Ondanks de statistieken hangt de lengte van de penis van elke man af van deze cijfers in zijn familie en van de kenmerken van zijn leven.

Hoe de lengte van de penis te bepalen

Veel mannen zullen, na het lezen van de officiële statistieken, proberen hun eigen overeenstemming met de norm te bepalen.

U kunt dit thuis doen met een gewone liniaal. Je hebt een rustige omgeving nodig, privacy en een paar minuten tijd.

De lengte van de penis kan alleen worden gemeten wanneer de penis in erectie is.

De penis wordt evenwijdig aan de vloer geplaatst en er wordt een liniaal tegenaan gelegd. Dit schrijfgerei kan worden vervangen door een meetlint, dat ook geschikt is om de diameter van de penis te bepalen.

Deskundigen adviseren om meerdere keren per dag te meten en de getallen op te tellen en te delen door het aantal pogingen om het meest nauwkeurige resultaat te krijgen. Urologen herinneren er ook aan dat vetophopingen op de buikwand de lengte van de penis beïnvloeden.

Wat beïnvloedt de parameters van de waardigheid van een man

Behalve overgewicht, dat bij een lid van het sterkere geslacht enkele centimeters van de penis verbergt, en genetische aanleg, zijn er nog andere redenen waardoor dit orgaan niet de gewenste lengte of dikte heeft.

Lichaamsbeeld

Ongeacht ras, is de lengte van een man van invloed op de grootte van zijn penis.

Dit patroon is al lang bekend en wordt bevestigd door vele jaren van observatie.

Er zijn echter uitzonderingen: dwergen die abnormaal lang zijn voor hun leeftijd hebben een normale mannelijkheid.

Verwonding of amputatie

Door een ongeval of ernstige ziekte kan een man zijn penis geheel of gedeeltelijk verliezen. In dat geval kan de moderne plastische chirurgie hem helpen.

Alcoholmisbruik en roken

De stoffen in alcohol en nicotine tasten de potentie van het mannelijk geslacht aan door de bloedtoevoer naar de penis te verstoren.

De bovengenoemde factoren hebben hetzelfde effect op de penisgrootte van mannen van verschillende nationaliteiten.

Naarmate de stressniveaus stijgen en het aantal verslaafden in de wereld toeneemt, kunnen de gemiddelde statistische cijfers dalen.

Hoe vergroot je je penis thuis

Voor het sterkere geslacht dat niet gelukkig is met zijn waardigheidsparameters, is plastische chirurgie zelden de enige optie.

Chirurgie wordt alleen toegepast bij ernstige afwijkingen of verlies van de penis door trauma. Voor de rest zijn huismiddeltjes effectief.

Extender

Dit apparaat in de vorm van een plastic ring, een paar staafjes en een siliconen gom om de eikel vast te zetten, wordt veel gebruikt als een mogelijke methode om de lengte en de diameter van de mannelijke penis te vergroten.

De extender kan thuis of op een andere comfortabele plaats worden gebruikt. Hij wordt aan de penis bevestigd door een lichte spanning te creëren.

Regelmatige oefeningen van 5-6 uur per dag gedurende zes maanden kunnen leiden tot een toename van 1-2 cm.

Het positieve effect wordt bereikt door het uitrekken en vergroten van de spelonken van de penis, die zich bij opwinding met bloed vullen.

Oefening

Om uw penis groter te maken, wordt aanbevolen thuis een complexe oefening te doen die handmatige druk op de penis en het gebruik van extra apparaten combineert.

Voor de training is het belangrijk een douche te nemen om de huid op te warmen, glijmiddel op de penis aan te brengen om de bloedtoevoer naar de weefsels te verhogen, en de meest comfortabele positie te kiezen.

Door uw duim en wijsvinger zachtjes in een ring langs het lichaam van de penis te bewegen, kunt u de penis verlengen. Specialisten raden aan om zachtjes te bewegen zonder overmatige druk, de voorhuid vast te houden en de penis iets naar voren te trekken. Als gevolg van het rekken mag slechts een lichte spanning worden gevoeld. De oefening wordt 10 keer herhaald in 3 pogingen.

Beïnvloed zowel de breedte als de lengte van de lul van de man door een lichte opwinding te bereiken door de penis terug te trekken en erop te gaan zitten.

Deze actie helpt de grootte van het orgaan te veranderen door druk op het weefsel.

In de toestand van erectie wordt ook aanbevolen de penis zoveel mogelijk op te tillen en hangende zijwaartse bewegingen te maken. Het is raadzaam de buik- en perineale spieren aan te spannen om een positief effect te bereiken.

Dergelijke oefeningen helpen om de seksuele functie van een man te vergroten, meer zelfvertrouwen te krijgen en zijn partner meer plezier te geven. De grootte van uw penis zou merkbaar moeten veranderen na regelmatige oefening gedurende enkele maanden.

Lucht- of waterpomp

Beide apparaten hebben hetzelfde werkingsprincipe: de penis wordt uitgerekt door de ijle druk in een bol waaruit lucht wordt geëvacueerd.

Een vacuümpomp bestaat uit een plastic cilinder, aan het ene uiteinde waarvan een rubberen slang met een lamp is bevestigd, en aan het andere uiteinde een rubberen pakking om de penis vast te houden.

De penis, opgewarmd en ingesmeerd met een speciale zalf, wordt in de bol gebracht en de maximaal toelaatbare druk wordt gecreëerd, waarbij de man een licht oprekkend gevoel voelt.

Luchtpompen krijgen soms negatieve feedback van gebruikers omdat ze leiden tot onaangename cosmetische effecten: de dunne bloedvaatjes aan het huidoppervlak barsten, waardoor kleine blauwe plekken op de penis ontstaan.

Onmiddellijk na de procedure wordt een onnatuurlijke roodheid van de weefsels waargenomen. Ondeskundig gebruik van de vacuümpomp leidt tot verlies van gevoeligheid.

Om onaangename bijwerkingen te voorkomen is een hydropomp ontwikkeld, die de gevolgen van de druk aanzienlijk verzacht door de bol met warm water te vullen. Het enige nadeel van dit apparaat is dat het alleen thuis onder de douche of in bad kan worden gebruikt.

Speciale maaltijden

Kwaliteitsvoeding in het dieet van elke man kan zijn gezondheid bevorderen en bijgevolg zijn penis transformeren door zijn potentie aanzienlijk te verhogen.

Voor degenen die verschillende maatregelen nemen om de penis te vergroten, is het belangrijk om dagelijks meer eiwitrijk voedsel te eten: kwark, kippeneieren, vleesgerechten, noten.

Vergeet het eten van vet voedsel en veel bloem.

Aanvullende geneesmiddelen

De laatste tijd zijn er veel websites op het internet die reclame maken voor wonderbaarlijke penisvergrotende crèmes.

De fabrikant beweert dat een toename van 2-3 cm al na enkele toepassingen merkbaar is.

In feite verbeteren de natuurlijke ingrediënten de erectie en de gevoeligheid van de penis.

Door de bloedcirculatie in de weefsels te verbeteren, kunnen de lengte en de diameter van de penis veranderen. Deze gels worden aanbevolen om niet alleen vóór de geslachtsgemeenschap te gebruiken om indruk te maken op uw partner, maar ook tijdens verschillende oefeningen.

Wereldwijde gemiddelden tonen aan dat de grootte van de penis van een man rasafhankelijk is, wat veel te maken heeft met genetica.

Maar gemengde huwelijken en veranderende levensomstandigheden hebben aanzienlijke gevolgen voor de nakomelingen, waardoor het statistische gemiddelde wordt overschreden.

Bovendien kan een man altijd de parameters van zijn penis veranderen met eenvoudige oefeningen en eenvoudige apparaten.

Proudly powered by WordPress | Theme: Beast Blog by Crimson Themes.